Teologi for Voksne 2020

Over 8 lørdage om året – i tre år – tilbydes i samarbejde med Folkeuniversitetet en undervisning i kristendommens grundlag. Første regulære kursusdag i forløbet i 2020 er den 11. januar 2020 på Katedralskolen i Viborg.

Vælg billetter


 

Med fag som Det Gamle Testamente; Det Nye Testamente; Kirkehistorie; Trosbekendelsen; Diakoni; Sjælesorg og Moderne Teologi; bliver der både givet en solid indføring og lagt op til engageret samtale.

Kurset henvender sig til alle interesserede. Kirkegængere; menighedsrådsmedlemmer; kirkens medarbejdere; frivillige. Alle, der gerne vil vide mere om kristendommens verden. Med udblik til kulturen og dens påtrængende spørgsmål. Der vil være et deltagerantal på max 35 deltagere pr. årgang.

Pris: Med tilskud fra Viborg Stift kan kursusafgiften holdes på kr. 1.000,00 pr. deltager for et helt undervisningsår. Dertil kommer naturligvis udgifter til de bøger, man ønsker at købe samt billetgebyr kr. 5,00.

Der vil være mulighed for at komme på en venteliste.

Læs mere på Viborg Stifts hjemmeside: https://viborgstift.dk/aktuelt/nyt-fra-stiftet/teologi-for-voksne

 

Der er plads til 35 deltagere pr. årgang. Derefter mulighed for at komme på venteliste – link: https://forms.gle/NDwevKsZ4NiJ9Kys9

Venue


Viborg Katedralskole Gammel Skivevej 2
8800 Viborg, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google